• vv Scherpenzeel en Jurgen Schefczyk verlengen samenwerking

De kersverse TC meldt dat de samenwerking met hoofdtrainer Jürgen Schefczyk met één jaar verlengd wordt. De afgelopen periode zijn er diversen gesprekken gevoerd. De TC is unaniem van mening dat er voldoende draagvlak en vertrouwen is om de samenwerking voort te zetten. Zowel de club als trainer zijn blij met het uitgesproken onderlinge vertrouwen. De trainer gaat voor een derde seizoen bij de v.v. Scherpenzeel. Beide voorgaande jaren zijn niet afgemaakt of zoals nu onderbroken. Hopelijk kunnen we het volgende voetbaljaar 2021/2022 een “normaal” programma afwerken. Ook om deze reden zitten de werkzaamheden van de trainer er nog lang niet op binnen de club. Wij feliciteren Jürgen met zijn verlengde contract en wensen hem veel succes.

Bestuur v.v. Scherpenzeel