• Voetbalschool enorm succes!

Voetbalvereniging Scherpenzeel neemt haar verantwoordelijkheid!

Over een aantal uren nemen we afscheid van het jaar 2020 en moeten we vaststellen dat het voor veel mensen een jaar is geworden waarop we niet graag terug willen kijken. De Coronapandemie heeft zeker haar sporen achtergelaten binnen heel wat gezinnen en dus ook in Scherpenzeel! De overheidsmaatregelen zijn bij ons allen bekend en als voetbalvereniging kregen wij ook aardig wat beperkingen opgelegd. Ons complex aan de Bree-Oost mocht voor de trainingen en onderlinge partijtjes voor jeugdspelers tot 18 jaar openblijven. We mochten dus lekker trainen en ons Jeugdkader aan Trainers/Coaches mochten aan deze trainingen leidinggeven. Eerlijk gezegd voelde ik me een bevoorrecht mens. Ik mocht wel lekker in de avondlucht de jeugdspelers trainen, de ballen oppompen, de lichtinstallatie aanzetten, aanwijzingen geven door te coachen in spelsituaties. Ouders en andere vrijwilligers moesten echter op afstand blijven en de controle op naleving van deze regeling was best scherp!

We hebben bij de jeugd niet stil gezeten. Gooi die reddingsboei uit en toon als vereniging je betrokkenheid. Heel wat projecten zijn dan ook uit de koker gerold. Wat dacht u van de Scherpenzeel Experience, de voetbal-zaterdagen, de onderlinge partijvormen, de Voetbalmasters en tot slot de Voetbalschool van de v.v. Scherpenzeel ! Natuurlijk moet je dan een beetje “zot” zijn om zoveel tijd in je club te willen steken, zeggen de buitenstaanders. Bij onze club vertalen we het als volgt: ”Het blauwwitte en sportieve virus is ook besmettelijk maar het komt uit je hart en daar hoef je niet voor in quarantaine!” Wat we in de laatste week van dit jaar mochten meemaken, was een club met grote verbondenheid. Veel vrijwilligers stonden klaar om de meisjes en jongens een goede scholing te geven bij onze voetbalschool. De aanwezigheid en inzet van spelers van ons eerste elftal was gewoon top geregeld door de Technische staf en Management van onze hoofdmacht: Scherpenzeel 1. Zelfs Oud-eerste elftalspelers en bestuursleden waren bereid om onze Jeugd te scholen. Het is bijna niet te doen om iedereen bij naam te bedanken want je vergeet altijd wel iemand, die zijn stinkende best heeft gedaan. Geniet daarom van deze fotoreportage.
    Ik hoop jullie zo te mogen bedanken namens het Jeugdbestuur van de v.v. Scherpenzeel.

Voor volgend jaar hopen we met elkaar op een Corona-vrij jaar en dat we hopelijk nog dit seizoen in competitievorm in actie mogen komen want het geduld van onze Jeugd is aardig op de proef gesteld en eerlijk gezegd: Kunnen wij dat goed begrijpen! Maar jullie weten het. Onze Jeugdspelers zijn bikkels en bikkels hebben een uitlaatklep nodig en daarom toont v.v. Scherpenzeel haar verantwoordelijkheid!

Tot slot: Waar je ook de jaarwisseling mocht doorbrengen in beperking of alleen in familieverband:

We wensen jullie een veilig en gezond nieuw jaar !

Jan de Haan
    TCJ v.v. Scherpenzeel